Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

CRNO-BELIMA PRETI KAZNA Pokrenut postupak protiv Partizana posle polufinala Kupa

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aldo Kalulu, Nikola Antić i Osman Bukari u duelu (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana zaustavljeni su u polufinalu Kupa Srbije posle poraza od Crvene zvezde sa 2:0. Ipak, to nije jedina nevolja za klub iz Humske.


LIGA 1: U petak od 21 igraju Monpelje – Nant, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.98.


Kako prenosi Sport klub, Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) je na sednici pokrenula postupak protiv crno-belih. Njima se zamera zbog kašnjenja početka utakmice na stadionu “Rajko Mitić”.

Fudbaleri Partizana i članovi stručnog štaba su neposredno pre početka meča držali sastanak pored klupe. Za to vreme su na centru bili fudbaleri Crvene zvezde i sudija Miloš Milanović. Pošto se igrači nisu pojavili na vreme žuti karton je dobio kapiten Svetozar Marković.

Partizan će zbog toga da bude novčano kažnjen. Konačna odluka biće poznata na narednoj sednici. Pod lupom je i Crvena zvezda zbog loše organizacije poslednje dve utakmice sa crno-belima.

Veliki broj propusta evidentiran je u subotu, kada su se klubovi sastali u 173. “večitom derbiju”. Bilo je mnogo pirotehnike, navijači oba kluba su se nesportski ponašali, a simpatizeri crno-belih su polomili veći broj stolica na južnoj i istočnoj tribini.

Crvenoj zvezdi kao organizatoru ovih utakmica preti drastičnija kazna.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.