Budimo u kontaktu

ABA LIGA

VERNI NAVIJAČ CRVENO-BELIH Vučević otkrio da li će karijeru da završi u Zvezdi

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Luka Mitrović i Nikola Vučević (Foto: Starsport)

Crvena zvezda odbranila je šampionsku titulu u ABA ligi. Crveno-beli savladali su u petom finalnom meču “večitog” rivala sa 80:77.


Francuska: Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Po-Ortez – Monako biti ubačeno više od 162 poena.


Centar Čikago Bulsa, Nikola Vučević, bio je u dvorani “Aleksandar Nikolić” kako bi pružio podršku timu sa Malog Kalemegdana. Crnogorski košarkaš nikada nije krio da je veliki navijač crveno-belih.

– Posle dugo vremena sam došao, bio je i prošao kovid, sada sam došao u Beograd i odlučio da dođem i podržim Zvezdu. Finale je izuzetno teško, obe ekipe igraju vrlo čvrsto – kaže Nikola.

Vučević je prilično hladnokrvno isratio duel između Crvene zvezde i Partizana.

– Ipak sam profesionalac, razumem i drugu stranu. Bavim se košarkom. Očekivano je da je velika tenzija, treba zadržiti mirnu glavu. Ipak je ovo samo sport, pobeda ili poraz nije kraj sveta. Nastavlja se sve dalje.

Ne krije da je Radonjiću poželeo sreću pred finalni okršaj.

– Poželeo sam treneru Zvezde sreću i da pobede.

Nijednog igrača crveno-belih nije želeo posebno da istakne u ovoj seriji.

– Sve momke poznajem, dobri su košarkaši, pokazali su kvalitet i veliku želju. Ne bih sada nekoga izdvajao.

Pre početka meča rekao je kako NBA treba da pogleda navijanje u Evropi.

– Kada je navijanje u pitanju, NBA treba ovo da vidi. Ovo je nešto posebno. Ali treba da ostane na tome, na fer i sporstkom navijanju. Nažalost nekada se dešavanju stvari koje pošalju lošu sliku, ali kada je navijanje u pitanju, onda ovo treba da se vidi i doživi.

Sezonu iza njega okarakterisao je kao dobru.

– Posle dugo godina novi klub, zadovoljan sam, drugačija uloga za mene bila u početku, trebalo je vreme, ali kako je sezona odmicala sve je bolje. Ušli smo u PO, igrali smo protiv ekipe koja je možda bolja od nas, ali dobro za prvu sezonu možemo biti zadovoljni, povrede su nam pravile problem, stalno smo bili u deficitu. Čak i u PO smo igrali bez tri bitna igrača, možemo biti zadovoljni i nadamo se da će biti bolja.

Ne krije da se igrači iz regiona druže pre i posle mečeva “preko bare”.

– Kad igramo protiv tima koji ima naših igrača, pokušavamo da se vidimo pre ili posle utakmice, da odemo na večeru… S nekima se znam dosta dugo, sa Bogdanom, Jokićem… Sa svim igračima sa ovih prostora smo dosta dobri i Bojan Bogdanović, Šarić, Dončić… Sa svima stvarno i to je bitno za čtiav region, ne samo da igraju u NBA, nego i imaju značajne uloge. Da su najbolji igrači i da su nosioci igre.

Za kraj razgovora “razočarao” je navijače crveno-belih.

– Često me pitaju da li ću doći u Zvezdu.Mislim nije realno, voleo bih što duže mogu da odigram u NBA ligi i kada završim mislim da će to biti to. Dolaziću da bodrim Zvezdu.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA, DAN POSLE Pehar je u rukama, problemi u reketu… Sad po dva pojačanja, ova dvojica moraju da ostanu

NEKI ĆE I DA JE PRESKAČU “Delije” ostavile poruku Radonjiću na stepeništu zgrade (FOTO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.