Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

Vučić najavio: Dušan Ivković dobija dvoranu u Beogradu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Aleksandar Vučić (Foto: ATAImages)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sportsko-rekreativni centar Radnički u Beogradu biti izgrađen za dve godine. On je obišao gradilište gde počinju radovi, a Sportsko društvo Radnički je osnovano 1920. godine.


NBA: Od 1 sat iza ponoći igraju Atlanta – Boston, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.55.


I ovo je infrastrukturno podizanje Srbije, koja je najvažnije za promenu svega, a rezultati u sportu će se videti za 10 ili 15 godina – rekao je Vučić i najavio da će dvorana da se zove po legendarnom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću:

Zato vas molim da to bude zvanično ime lepotice, ove dvorane, da nosi ime legendarnog Dušana Dude Ivkovića, da večno ostane njegovo veliko delo upisano u glavama svih nas i u srcima, jer je uradio mnogo za srpsko društvo i sport.

Legendarni Dušan Ivković je umro 16. septembra 2021. godine.

SKUPLJE OD OČEKIVANOG

Istakao je Vučić da će u centru grada biti izgrađen prelep sportski centar, gde će mladi i deca moći da se bave sportom.

Ovo će biti idelano mesto u centru grada za sve koji hoće da se bave sportom i za one koji znaju da cene tradiciju. Izašlo je više para nego što smo očekivali, ali želeli smo da uradimo najbolje, a ne samo da okrečimo, već da uradimo i garaže, biće 187 parking mesta, sala za treninge, borilačke sportove, streljana i sve što je potrebno.

Dušan Ivković (Foto: Starsport)

Predsednik Srbije je rekao da će naši sportisti na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine da osvoje dvocifren broj medalja, a Srbija će da im obezbedi najbolje uslove da u tome uspeju.

Za dve godine ćemo otvoriti novu halu, a pre su neki mislili da je to politička priča. Ovo će biti velinčanstven objekat i za uživanje svima – rekao je Vučić.

Predviđena je izgradnja savremenog sportskog objekta sa dvoranom kapaciteta od 1.025 gledalaca, uključujući administrativni deo i niz pratećih komercijalnih namena.

PROČITAJTE JOŠ:

POTVRDA IZ SAD Pokuševski će da igra za reprezentaciju Srbije

HAOS U BRUKLINU Dva isključenja, ali je Embid ostao na terenu uprkos prljavom potezu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.