Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZABRINUO NAVIJAČE Poznat je stepen povrede Kange

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Glor Kanga se brzo vraća na teren (Foto: Starsport)

Bilo je za brigu, ali pauza će da bude kratka. Već na startu utakmice protiv TSC-a došlo je do oštrog startna na jednog od najboljih igrača Crvene zvezde. Vezista je pokušao da se vrati, a onda je posle par minuta otišao u svlačionicu.


LIGA KONFERENCIJA Od 21 sat na Velodromu se sataju Marsej i PAOK. Kvota na dvojku u kladionici MaxBet je 6.70.


Dobra vest je za trenera Crvene zvezde i navijače je da Gelor Kanga nije teže povređen, a stepen povrede je kako saznaje MaxBet sport ustanovljen na poluvremenu posle pregleda lekarske ekipe. U pitanju je udarac u zglob i otok nije veliki, tako da sledi “bolovanje” od nekoliko dana.

Nisu želeli rizik crveno-beli, a dirigent igre iz Gabona je drugo poluvreme odgledao na klupi u civilu, bez leda na zglobu, što je jedan od dokaza da nema potrebe za brigu. Uslediće terapije, rad u teretani, a verovatno da se ne rizikuje možda usledi preskakanje ispita u nedelju protiv Radnickog iz Kragujevca, koji je u nedelju gost na stadionu “Rajko Mitić”.

Dobro sam i nije ništa strašno – poručio je kratko Kanga.

Nema dileme da će bitan igrač biti spreman za derbi sa Partizanom koji je na programu 16. aprila.

GLAVOBOLJA ZA STANKOVIĆA I “DELIJE” Kanga povređen, nagazio ga Bočkaj, Gabonac posle pet minuta morao iz igre (VIDEO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.