Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ZAGRLJAJ O KOME SE PRIČA Đoković i Federer se konačno sreli: Ovo je prilika koja se pruža jednom u životu (FOTO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Novak Đoković i Rodžer Federer (Foto: Beta / AP)

Predstojeće takmičenje će biti prava poslastica za ljubitelje tenisa, pošto će u jednoj ekipi igrati najveće zvezde u istoriji tog sporta.


LIGA NACIJA: Naša kladionica daje kvotu 2.70 na pobedu Škotske protiv Ukrajine u utakmici koja počinje u 20.45.


U periodu od 23. do 25. septembra je na programu Lejver kup, na kome će, između ostalih, učestvovati i četiri tenisera koja su obeležila prethodne dve decenije u tenisu: Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Marej.

Ono što je posebno zanimljivo u vezi sa čitavim događajem koji će biti održan u Londonu je to što će pomenute legende “belog sporta” igrati zajedno u timu Evropa.

Uz njih će biti i nešto mlađe snage kao što su Kasper Rud i Stefanos Cicipas, dok će “ostatak sveta” predstavljati Feliks Ože Alijasim, Tejlor Fric, Dijego Švarcman, Džek Sok, Aleks de Minaur i Frensis Tijafo.

Pošto se početak takmičenja bliži, teniseri su počeli polako da se skupljaju u britanskoj prestonici, a pažnju je posebno privukao susret Novaka Đokovića i Rodžera Federera, pošto Švajcarac u prošlosti nije preterano voleo srpskog asa.

Ipak, da su “sekire zakopane”, pokazala je fotografija iz “O2 arene”, gde su se njih dvojica srdačno zagrlili.

Važno je napomenuti da je Rodžeru Federeru Lejver kup poslednji nastup u karijeri, jer je nedavno odlučio da “okači reket o klin” zbog učestalih povreda i problema sa oporavkom.

– Ovo je poslednje Rodžerovo takmičenje u karijeri, što je posebno uzbudljivo. Igrati sa Federerom, Rafom i Endijem, tri moja najveća rivala u timu je prilika koja se pruža jednom u životu – rekao je Đoković po sletanju na aerodrom.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVENO Plakao je kao kiša na odlasku, a hteo je da “osakati” Barselonu! Zbog ova dva zahteva je Mesi morao da ode sa Kamp Noa

U ELITNOM DRUŠTVU Dejan Stanković na listi najboljih na svetu: Evo gde ga je svrstao prestižni list!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.