Budimo u kontaktu

NBA LIGA

ZANIMLJIVO Jokić otkrio o čemu priča sa legendarnim Popovičem kada se sretnu! Ovaj odgovor je malo ko očekivao

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Nikola Jokić u razgovoru za televiziju (Foto: Screenshot / NBA.com)

Denver je ostvario još jednu pobedu u NBA ligi i to na krilima maestralnog srpskog reprezentativca. Kao najbolji pojedinac na susretu, njemu je pripala “čast” da govori za televiziju posle utakmice.


LA LIGA: Naša kladionica daje kvotu 2.12 na igru UG 0-2 za utakmicu između Osasune i Barselone od 21.30.


Nikola Jokić je pružio još jednu partiju u maniru MVP-ja. Svoje Nagetse je nosio do pobede nad San Antonijom, drugi put protiv istog rivala u samo dva dana. Ovo znači da su on i trener Teksašana, Greg Popovič, imali mnogo prilika za razgovor, a poznato je koliko je legendarni stručnjak poštovalac igre srpskog reprezentativca.

Zbog toga je američkog novinara posle meča interesovalo da popularni Džoker otkrije o čemu pričaju kada se sretnu. Somborac je dao kratak i jasan odgovor:

– Pričamo o Srbiji. 

Noćas je bila neophodna koncentracija do samog kraja.

– To sam rekao i posle meča u Denveru, nikada nije lako kada igrate dva puta uzastopno istu utakmicu. Znate šta će da urade, da će da budu agresivniji, da idu do kraja. Morali smo da zadržimo koncenraciju u odbrani do kraja. 

PROČITAJTE JOŠ:

IGRA SE SA RIVALIMA Još jedna maestralna partija Jokića! Sjajne brojke… U jednom segmentu je neprevaziđen!

ŠOK Loša Zvezda doživela bolan poraz usred Beograda!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.