Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Obradović pred meč u Morači: Pravila u plej-ofu se znaju, idemo sa ambicijama da odigramo dobro!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Starsport)

Pred “parnim valjkom” je prva od dve meč lopte za plasman u finale ABA lige. Beogradski crno-beli savladali su Budućnost u prvom duelu sa 82:66 i tako poveli sa 1:0 u polufinalnoj seriji.


FRANCUSKA: Od 21 čas sastaju se Lion i Nant, a kvota na pobedu domaćina u MaxBet kladionici je 1.42.


Druga utakmica “na meniju” je sutra od 20:45 u dvorani Morača. Informacija da će samo 500 karata da ostane u slobodnoj prodaji, najbolji je pokazatelj koliko interesovanje za ovaj meč vlada u Podgorici.

Trener crno-belih, Željko Obradović, istakao je da će Partizan otići u Crnu Goru sa ambicijama da odigra što bolje.

– Očekuje nas još jedna utakmica protiv veoma dobre ekipe Budućnosti. Pravila u plej-ofu se znaju, stoga nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica na gostovanju u Podgorici ali idemo sa ambicijama da odigramo dobro.

Željko Obradović (Foto: Starsport)

Bek “parnog valjka”, Uroš Trifunović, pred polazak na aerodrom izjavio je:

– Imamo večeras još jedan trening u Podgorici za pripremu svih detalja sutrašnjeg meča. Znamo da do naše ovosezonske utakmice u Morači, Partizan tamo dugo nije pobedio i da će nam biti još teže da i četvrti put u sezoni savladamo odličnog rivala kakva je Budućnost. Verujem da će oni dati sve od sebe da se vrate u Beograd na treću utakmicu, a na nama je da im čvrstom i pametnom igrom to ne dozvolimo.

ABA liga danas je odlučila da će meč u Morači da sude Javor, Hordov i Hadžić.

Crno-beli su savladali Budućnost u sva tri međusobna susreta ove sezone i nema sumnje da će u nedelju da daju sve od sebe kako bi overili plasman u finale.

Klub iz Humske je do ove sezone na pobedu pred “Varvarima” čekao još od 24.3.2014. godine. Na klupi crno-belih se od tog duela promenilo čak devet trenera, a Budućnost je slavila na svih sedam mečeva.

Meč u nedelju biće tek treći u istoriji ABA lige koji će ova dva tima da odigraju u okviru plej-ofa.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVANIČNO Poznato ko deli pravdu Budućnosti i Partizanu u Morači!

PARTIZAN TRLJA RUKE Početna cena za napadača 25.000.000 evra!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.