Budimo u kontaktu

ABA LIGA

ZVANIČNO Poznato ko deli pravdu Budućnosti i Partizanu u Morači!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Košarkaši Partizana (Foto: Starsport)

Pred crno-belima su dve meč lopte za plasman u finale ABA lige. Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u prvom duelu sa 82:66 i tako poveli sa 1:0 u polufinalnoj seriji.


SERIJA A: Roma od 20:45 dočekuje Veneciju, a kvota da će na meču da bude tri ili više golova u MaxBet kladionici je 1.40.


Drugu utakmicu u seriji Budućnost i Partizan odigraće sutra od 20:45 u dvorani Morača. Informacija da će samo 500 karata da ostane u slobodnoj prodaji, najbolji je pokazatelj koliko interesovanje za ovaj meč vlada u Podgorici.

Na sajtu ABA lige danas je i zvanično objavljeno ko će da deli pravdu na utakmici između plavo i crno-belih. Na teren će da izađe dobro poznata sudijska trojka: Damir Javor, Tomislav Hordov, Denis Hadžić.

Foto: Printscreen/ABA liga

Izabranici Željka Obradovića savladali su Budućnost u sva tri međusobna susreta ove sezone i nema sumnje da će u nedelju da daju sve od sebe kako bi overili plasman u finale.

Klub iz Humske je do ove sezone na pobedu pred “Varvarima” čekao još od 24.3.2014. godine. Na klupi crno-belih se od tog duela promenilo čak devet trenera, a Budućnost je slavila na svih sedam mečeva.

Meč u nedelju biće tek treći u istoriji ABA lige koji će ova dva tima da odigraju u okviru plej-ofa.

PROČITAJTE JOŠ:

OTVORIO DUŠU Krstić: Sa Teodosićem nisam pričao, a bili smo cimeri!

OTKRIVAMO Zvezda ne računa na povratak “otpisanog”, sledi konačan rastanak!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.