Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZIMSKE PRIPREME Srpski timovi bez pobede u prvim kontrolnim utakmicama u Antaliji!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Fudbaleri lučanske Mladosti pred meč sa Jagielonijom (Foto: FK Mladost Lučani)

Ovog nedeljnog popodneva nekoliko naših superligaških ekipa odigralo je prve kontrolne mečeve na pripremama u Antaliji. Najveći broj njih završen je nerešenim ishodima.


HONDURAS Derbi nas čeka od 23.06 u kom se sastaju Maraton i Olimpija. Reč je o dva velikana tamošnjeg fudbala, domaćin je u maloj krizi, ali verujemo da može do dva gola. Kvota je D2+ 3.40.


Fudbaleri Metalca odigrali su 2:2 u duelu sa kazahstanskom ekipom Kaspi. Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu. Strelci za tim iz Gornjeg Milanovca bili su Grbović i Stojanović, koji je u igru ušao u drugom poluvremenu, a da pre toga nije odradio ni jedan trening sa svojim novim klubom.

Mladost iz Lučana je remizirala sa Jagielonijom – 1:1. Poljski superligaš je u poslednjim minutima prvog poluvremena poveo autogolom Bogdana Miloševića. U nastavku meča Mladost je došla do izjednačenja lepim pogotkom iz slobodnog udarca mladog Jojića. Naredni test meč Lučanci će imati u utorak, a rival će im biti Sabail iz Azerbejdžana.

Nerešeno je bilo i u duelu niškog Radničkog protiv Pjasta – 1:1. Poljski tim je golom u sedmom minutu poveo, a sa rezultatom 1:0 otišlo se na odmor. U 72. minutu slobodan udarac je izveo Lazar Arsić i uz nesebičnu pomoć golmana Pjasta, rezultat je izjednačen. Bila je ovo prva provera Nišlija na pripremama u Turskoj.

Remi su zabeležili i fudbaleri Novog Pazara. Oni su imali duel sa makedonskom ekipom Akademija Pandev, a konačan rezultat bio je 1:1. Novopazarci su stekli prednost golom Almira Aganspahića u petom minutu iz jedanaesterca, ali je rival izjednačio pola sata kasnije. U drugom delu susreta ekipa Dragana Radojičića je diktirala tempo, stvorila je nekoliko dobrih šansi, ali se rezultat nije menjao.

Poraze na pripremama u Antaliji doživeli su Vojvodina i Voždovac. Novosadani su rezultatom 2:0 izgubili od ruskog Nižnji Novgoroda, dok je Voždovac minimalnim rezultatom poražen od ukajinskog tima Polisija.

TENISKA LEGENDA ZAPUŠILA USTA SVETU Ovo je pravi Novak Đoković! (VIDEO)

AKN Gabon ide kući, Burkina Faso u četvrtfinale! Kanga promašio penal (VIDEO)

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.