Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Miljenik “grobara” propušta duel sa Zvezdom!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Košarkaši Žalgirisa (Foto: Euroleague Basketball via Getty Images)

Crveno-bele večeras očekuje poslednje evroligaško gostovanje za sezonu 2021/22. Žalgiris će od 18 časova da ugosti Crvenu zvezdu u okviru odloženog 21. kola Evrolige.


Brazil Paulista – plej of: Na meču Palmeiras – Sao paulo, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru 1-1.


Trener Žalgirisa, Jure Zdovc, neće moći danas da računa na Žofrija Lovernja i Janisa Strelnijeksa. Bivši košarkaš Partizana zbog operacije ramena je propustio veći deo sezone, a sada ga ponovo očekuje kraća pauza.

U redovima crveno-belih na večerašnjem meču zbog povrede neće nastupiti Lazić i Holins.

Oba su izgubila šanse da se nađu među osam najboljih u Evropi. Žalgiris je poslednji sa skorom 7-20, dok je Crvena zvezda 11. sa 11 pobeda i 15 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

PREMIJER LIGA Kresvel golčinom pogurao Everton ka ambisu (VIDEO)

LIGA 1 Marselj opet drugi, Strazbur juriša ka Evrokupovima (VIDEO)

 

 

 

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.