Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ŽREB ZA AUSTRALIJAN OPEN Otvoren put… Novak izbegao “mine” do finala!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u prvom kolu Australijan opena igraće protiv Roberta Karbaljesa Baene, odlučeno je žrebom u Melburnu. Prvi grend slem ove sezone počinje u ponedeljak.


EVROLIGA: Od 18:45 igraju Fenerbahče – Bajern, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.32.


Poznato je i ko bi mogli da  u budu protivnici na putu do finala. Ono što je dobro je da prvi nosilac Rafael Nadal i Danil Medvedev mogu da mu budu rivali tek u finalu. Rival u drugom kolu mogao bi da mu bude Hugo Delijen iz Bolivije ili neki kvalifikant.

U trećem kolu bismo mogli da imamo okršaj srpskih tenisera, jer bi Novakov rival mogao da bude Laslo Đere. Naravno, tu je i Grigor Dimitrov iz Bugarske. Rivali u četvrtom kolu bi mogli da budu Pablo Karenjo Busta ili Aleks De Minor.

Četvrtfinale će da bude veoma zanimljivo jer su potencijalni rivali Andrej Rubljov, Nik Kirjos, Holger Rune, ali i Filip Krajinović. U prvom kolu će Krajinović da igra protiv danskog tenisera Runea. Đoković bi u polufinalu mogao da igra protiv Kaspera Ruda iz Norveške, koji je postavljen za drugog nosioca.

Miomir Kecmanović će u prvom kolu da igra protiv kvalifikanta. Ime rivala saznaće po završetku kvalifikacija. I Laslo Đere će na startu da igra protiv kvalifikanta.

Prošle godine je u Melburnu slavio Nadal, koji je u finalu savladao Medvedeva. Španac će na startu da igra protiv Džejka Drejpera.

PROČITAJTE JOŠ:

Đere “nokautirao” Ruda

NOVAK SE OGLASIO IZ MELBURNA: To je ista tetiva, samo sam osetio da vuče! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.