Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVANIČNO Partizan je doveo Traorea

Darko Noveski

Objavljeno

,

Hamidu Traore potpisao za Partizan (Foto: FK Partizan)

Na dan puta na Maltu, Partizan je ozvaničio novo pojačanje. Crno-beli dres zadužio je Hamidu Traore. Još u nedelju je bilo jasno da će vezista iz Malija u Humsku.


KVALIFIKACIJE ZA LŠ U sredu od 21.00 čas PSV dočekuje Rendžers a kvota naše kladionice na pobedu Holanđana je 1.80.


Hamidu Traore je sa Partizanom potpisao trogodišnji ugovor. Gordan Petrić je dolaskom fudbalera iz Malija učvrstio sredinu terena.

Sada već bivši fudbaler Giresuna je doputovao u Beograd. Prošao je lekarske preglede, a potom je promovisan na stadionu. Zadužio je broj osam.

Hamidu Traore će ekipi da se priključi po povratku sa Malte. Najverovatnije će da odradi trening u petak, ali je malo verovatno da će da zaigra u nedelju protiv Radničkog u Kragujevcu. Tako bi debi mogao da zabeleži 31. avgusta u derbiju protiv Crvene zvezde.

Fudbalera iz Malija je Partizan platio 700 hiljada evra. Do petka će da trenira individualno u Zemunelu.

PREPORUČUJEMO:

SANIČANIN: Imamo rezultat! DIJABATE: Nadam se da gol u Beogradu nije poslednji!

NIJE SAMO VUKOVIĆ Partizanu odbijena prva ponuda za štopera iz Belgije

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.