Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IZNENAĐENJE Danoski napustio Novi Pazar, ali ostaje u Superligi

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Zoran Danoski (Foto: Starsport)

U junu je došao u Novi Pazar kao veliko pojačanje, ali već posle sedam kola napušta klub. Zoran Danoski, je razdužio  plavo-belu opremu.


KVALIFIKACIJE ZA LŠ U sredu od 21.00 čas PSV dočekuje Rendžers a kvota naše kladionice na pobedu Holanđana je 1.80.


Ipak, ostaje u Superligi. Kako saznaje MaxBet sport, Danoski odlazi u Radnik iz Surdulice! To je, praktično, povratak makedonskog internacionalca u klub u kome je proveo tri sezone, od 2018. do 2021. godine. U tom periodu odigrao je 75 utakmica u dresu Radnika. Potom je otišao u Proleter, odakle se preselio u Mladost iz Lučana. Letos je pojačao Novi Pazar i očekivalo se da bude važna karika u ekipi Vladimira Gaćinovića. Međutim, šansu je uglavnom dobijao kao rezerva, ulazeći u igru sa klupe, tokom drugog poluvremena. I pored skromne minutaže, Danoski je postigao dva gola.

Surdulički superligaš dobija provereno i kvaliteno pojačanje za nastavak sezone u kojoj će po svemu sudeći, voditi grčevitu borbu za opstanak. Posle sedam odigranih kola Radnik je na začelju tabele sa samo dva osvojena boda.

Sledeće, osmo kolo Superlige, biće otvoreno već u četvrtak utakmicom upravo u Surdulici gde će tim Dragana Radojičića ugostiti Vojvodinu.

PROČITAJTE JOŠ:

OTKRIVAMO! Ivanić blizu odlaska u Nemačku!

NIJE SAMO VUKOVIĆ Partizanu odbijena prva ponuda za štopera iz Belgije

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.