Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDA GOSTUJE U LAZAREVCU Milojević odmara adute, ali želi tri boda protiv Kolubare

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stefan Mitrović (Foto: Starsport)

Serija gostovanja zatvara se u Lazarevcu. Crvena zvezda je spremna da, pored tri utakmice nedeljno i bez nekoliko standardnih aduta, preskoči Kolubaru. Utakmica se igra u Lazarevcu od 17 časova.


SUPERLIGA SRBIJE: Od 13 igraju Radnik – Spartak, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.65. 


U prethodna tri meča u šampionatu, popularni “rudari” su padali lako, kao i u julu, kada je šampion bio raspucan (5:0). Ovaj ispit je važan da se nastavi niz od sedam uzastopnih uspeha i u dobrom raspoloženju dočeka veliki evropski ispit u četvrtak protiv Monaka.

Trener Miloš Milojević je odlučio da odmori Gelora Kangu, a verovatno neće startovati Milan Rodić i Nemanja Milunović kao i Aleksandar Katai. Na mesto desnog beka vraća se Marko Gobeljić, a na suprotnoj će verovatno igrati Slavoljub Srnić. U vezni red se vraćaju Srđan Mijailović i Kings Kangva.

Razigrao se i pogađa Aleksandar Pešić, koji će verovatno biti starter pored umora, mada je opcija da ga zameni El Fardu Ben. U tom slučaju napred će mu pomagati Stefan Mitrović i često “džoker” sa klupe Ibrahim Mustafa. Bez obzira na rotacije i promene tri boda su u fokusu šampiona Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA SPREMA NOVOG NAPADAČA Kalifa umesto Kalife, vreme je da pokaže da li je bolji od brata?

GABIGOL OPET JUNAK Flamengo treći put osvojio Kopa Libertadores (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.