Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zvezda ima iznenađenje za najvernije navijače

Emir Selmani

Objavljeno

,

Navijači Zvezde Foto: MaxBet sport

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, u 20.00 na “Marakani” dočekuju Novi Pazar u Superligi Srbije. Biće to i prilika da navijači crveno-belih proslave 60. rođendan najvećeg srpskog stadiona.


KUP ARGENTINE: San Lorenco od 23.30 dočekuje Belgrano, a kvota kladionice MaxBet na trijumf domaćina je 2.10.


U to ime, šampion Srbije spremio je specijalno iznenađenje za sve svoje pristalice. Ko kupi dres Crvene zvezde do 2. septembra, dobiće popust od 1.000 dinara, a za članove i vlasnike sezonskih ulaznica spremna je još veća akcija – popust od 2.000 dinara na crveno-beli dres do subote.

Prilikom onlajn kupovine, potrebno je da svi koji žele Zvezdin dres upišu broj članske ili sezonske karte.
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.