Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zvezda kroz zagonetni snimak potvrdila dolazak vrednog pojačanja (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nemanja Motika (Foto: FSS)

Istog dana kada je generalni direktor Zvezdan Terzić izjavio da klub raste jer kupuje od Bajerna, a prodaje Milanu, Crvena zvezda je, doduše indirektno, potvrdila dolazak za sada najvrednijeg zimskog pojačanja, 19-godišnjeg Nemanje Motike, dosadašnjeg fudbalera Bajerna.


Belgija: Na meču Kortrajk – Antverpen, naša kladionica nudi kvotu 3.15 za igru ug 4+.


Indirektno, jer je klub to učinio kroz zagonetku. Na snimku se vidi igrač tokom medicinskih testiranja. Ne vidi se njegovo lice, ali se s pravom pretpostavlja da je reč o Motiki, posebno zbog toga što je Terzić nešto ranije potvrdio da je transfer vredan 1.500.000 evra završen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Motika ima 18 godina (20. marta proslaviće 19. rođendan) i primarno igra na poziciji levog krila. Rođen je u Berlinu, ima srpsko državljanstvo i od 2017. je bio đak Bajernove škole fudbala. Za mladi tim bavarskog velikana odigrao je 27 utakmica, postigao 16 golova i upisao osam asistencija.

PROBLEM SVE VEĆI Napadač Junajteda i dalje u zatvoru

Terzić: Milan ponovo kupuje na Marakani, a mi od Bajerna…. Zvezda raste iz dana u dan!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.