Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDA NA KORAK DO NAPADAČA Na stolu je trogodišnji ugovor…

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion "Rajko Mitić" (Foto: Starsport)

Sastanak je trajao kao utakmica. Na njemu su karte bile otvorene i konkretan korak je ponovo povukla Crvena zvezda da bi dobila iskusnog napadača. Kako saznaje MaxBet sport dve strane su precizirale mnoge detalje i loptica je prebacena u Istanbul.


SUPERLIGA SRBIJE: Poslednji meč prvog kola igra se u Lazarevcu. Kvota kladionice MaxBet na pobedu Kolubare protiv Radničkog iz Kragujevca je 2.30. Meč počinje u 20:00.


Naš sajt je prvi najavio, još pre mesec dana, da crveno-beli hoće da novi adut u napadu bude Aleksandar Pešić (30). U nedelju uveče je generalni direktor Zvezdan Terzić u kancelariji na stadionu krenuo u završnu misiju posla. Utisak posle rastanka je jasan: Ako se sad ne završi, neće nikada.

Aleksandar Pešić je igrao za Crvenu zvezdu u sezoni 2017/18 (Foto: Starsport)

Vrata su širom otvorena za povratak bivseg golgetera crveno-belih, Al Itihada, Makabija iz Tel Aviva, Tuluza i Atalante. Ostaje još da dobije dozvolu za odlazak od Karagumruka sa kojim ima ugovor do juna sledeće godine.

Popularni Šilja se u ponedeljak uveče vraća u Istanbul i utorak ili sredu treba da usledi poslednji potez. Zvezda je spremna da plati određeno obeštećenje, a ostaje da se i ovaj segment uklopi u transfer.

Izgleda da je saradnja blizu. Pešića na stolu čeka trogodišnji ugovor…

PROČITAJTE JOŠ:

Nole otkrio zašto je zaplakao: Čovek sam, reagujem na nepravdu

PLJAČKA VEKA Izašla najsramotnija lista u istoriji sporta! ATP, stidi se!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.