Budimo u kontaktu

EVROLIGA

ZVEZDA? PA TO JE SILA! Mekalum oduševljen crveno-belima: Ove sezone im predviđam… (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Košarkaši Crvene zvezde (foto: Starsport)

Fantastičnim startom sezone košarkaši Crvene zvezde pobrali su simpatije mnogih svetskih ljubitelja košarke. Ekipa Duška Ivanovića je ostvarila dve rutinske pobede nad Cedevita Olimpijom i Igokeom u regionalnom prvenstvu, uz ubedljiv trijumf nad Asvelom u Evroligi, što je inspirisalo Erika Mekaluma da iznese brojne pohvale na račun crveno-belih.


IRSKA 2: Gelvej – Voterford (20.45), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.60


Košarkaš Karšijake i brat velike NBA zvezde Si Džeja Mekaluma, je u razgovoru za “Basketnjuz” bez zadrške nahvalio Crvenu zvezdu, predviđajući joj plej-of Evrolige.

Ne samo da imaju toliko šutera, toliko poenterskij opcija, toliko kontrole u “pik en rol” igri, visinu na krilima sa Gedraitisom i Hangom. Imali su 17 ofanzivnih skokova… Šutirali su trojke 50 odsto, znači nije da mašite mnogo šuteva. Ako mogu da kontrolišu skokove… Jasno je da neće da ubacuju 17 trojki svako veče, ali šutevi koje su uzimali nisu bili ludi ili nemogući. To su šutevi koji su prirodno dolazili kroz napad sa Nejpirom koji kreira i nalazi više opcija. Drago mi je da smo mogli da vidimo pravu, čistu košarkašku partiju. Crvena zvezda je sila, sada ću da kažem, to je plej-of ekipa, ne plej-in, već plej-of! – podvukao je Erik Mekalum.

Podsetimo, crveno-beli u petak od 19.00 gostuju Žalgirisu u Evroligi, dok ih u ABA lige očekuje duel sa Borcem u Čačku dva dana kasnije.

4 Komentara

4 Comments

  1. Toliko

    10.10.2023. at 19:55

    F4 tebra,F4…

  2. St

    10.10.2023. at 21:15

    F 17 opet kao I svake godine ,svim srcem uz Zalgiris u petak ,slava navijacima Galate

  3. Rej

    10.10.2023. at 21:29

    Rano se hvališete i prerano… Tako je i u fudbalu Bahar leteo visoko pa ga prizemlje…

  4. Milos Rankovic

    11.10.2023. at 18:27

    Ajde covek razume jedan navija za Partizan jedan navija za Zvezdu sve ok.ima veliki rivalitet izmedju dva kluba i to razumemo.ali biti ovakva ljiga.smrad.budja.pri tom nesme ni da napise kako se zove nego St slava Galati zasto sto su ubili jednog Srbina.pa najvatreniji navijaci Partizana to nikad nisu rekli.kad je ubijen Stefan svi zajedno kod hrama.ti si bre jedan bolesnik kojem nema leka.ti mrzis sam sebe.sonjo pokazi se ko si.pravi Srbi vole svoj narod i kad neko nastrada treba biti covek a ne ljiga sram te bilo

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.