Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Zvezda povela golčinom Kataija! Pavkov duplirao, pa najavio katastrofu gostiju… Katai pogodio za 4:0, a tek je 25. minut! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Crvena zvezda je protiv Kolubare povela već u devetom minutu. Strelac je bio najbolji igrač šampiona Aleksandar Katai.


Rusija: Na meču Torpedo M. – Soči, naša kladionica nudi kvotu 2.12 za igru ug 3-5.


Posle mirnog početka, crveno-beli su prvu šansu pretvorili u pogodak. Katai je dobio loptu na levoj strani, ostavljeno mu je previše prostora, a fudbalski majstor je to iskoristio. Namestio se na udarac i postigao veoma lep gol.

Samo sedam minuta kasnije, prednost šampiona je udvostručio Pavkov. Bila je to asistencija Nikole Stankovića. Novopečeni desni bek je oštro centrirao, a napadač se odlično snašao i udarcem glavom pogodio cilj.

Nije prošla ni sredina poluvremena, a Zvezda je već imala 3:0. Strelac je ponovo bio Milan Pavkov, a asistencija se piše Mirku Ivaniću. Pavkov je imao lak posao.

Igran je 25. minut kada je već bilo 4:0. Strelac je ponovo bio Katai, koji ugurao loptu u mrežu. Tom prilikom je imao nezgodno prizemljenje, ali utisak je da se ne radi o ozbiljnijoj povredi.

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.