Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDINI KLINCI DOBILI ŠANSU Dan koji se pamti do kraja života

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stefan Leković na meču s Nišlijama (Foto: Starfsport)

Dan za pamćenje. Otvorena je nova stranica u karijeri. U nedelju uveče su izašli na teren stadiona “Rajko Mitić” i ispunili delić snova. Trener Dejan Stanković im je pružio priliku za debi u pobedi nad Radničkim iz Niša.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Kolubare protiv Radničkog 1923 je 2.30. Meč u Lazarevcu počinje u 20:00.


Zvezdina deca su bila na velikoj sceni. Stefan Leković i Vladimir Lučić su odigrali desetak minuta na startu Superlige. Štoper rođen 2004. godine na terenu je zamenio Marka Gobeljića, a stariji debitant rođen dve godine ranije preuzeo je ulogu Mirka Ivanića.

Neverovatan osećaj. Ja sam u klubu, već 12 godina i posle svega, debitovati za prvi tim je nestvarno. Kada mi je rečeno da ću ući u igru, zaista ne znam šta sam pomislio, ali bio je to ogroman naboj emocija. Hvala stručnom štabu na ukazanom poverenju – rekao je Leković.

Popularni Lucke nije krio zadovoljstvo.

Vladimir Lučić je debitovao za prvi tim Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Ovo je veoma važan dan u mom životu. Presrećan sam zbog debija, hvala misteru na ukazanoj šansi i ovo ću da pamtim do kraja života. Nadao sam se šansi, vredno radim, borim se i drago mi je što sam zaigrao. Sve se nekako brzo desilo, osetio sam izuzetnu sreću kad mi je rečeno da ću da uđem u igru  – poručio je Lučić.

Probili su “led”. Sada je na njima da nastave da se bore za minutažu u crveno-belom dresu.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVO POJAČANJE PARTIZANA Belić: Jedva čekam večiti derbi! Navijači, budite uz nas

Kolubara dovela reprezentativca Slovenije!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.