Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

SAZNAJEMO Zvezdaši mogu samo delimično da budu zadovoljni… Ovo su nove informacije u vezi sa Holinsom i Lazićem

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Branko Lazić i Ostin Holins (Foto: Starsport)

Top 8 je bio na dohvat ruke, a onda su se dogodile povrede Ostina Holinsa i Branka Lazića. Izostanak dva najbolja defanzivca u timu koji uspeh bazira na igri u odbrani, bio je preveliki hendikep. Uz to je Holins u posednje vreme bio i jedan od najboljih igrača i kad je napad u pitanju. Odrazilo se to na igru, pa su posle četiri uzastopna trijumfa usledila tri poraza u nizu i plasman u plej-of je ostao nedostižan.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Žalgirisa protiv Crvene zvezde je 1.60. Meč počinje u 18:00.


Trener crveno-belih Dejan Radonjić nije mogao da nadoknadi njihov izostanak. Nikada povrede ne dolaze u pravo vreme, ali povrede Holinsa i Lazića došle su u najgori trenutak po klub s Malog Kalemegdana kad je Evroliga u pitanju.

Kad je o njihovom oporavku reč, navijači Crvene zvezde mogu da budu samo delimično zadovoljni. Kako saznaje MaxBet sport, bolja situacija je sa oporavkom Ostina Holinsa.

Ostin Holins se povredio 10. marta (Foto: Starsport)

Podsetimo, Amerikanac je povredio koleno u meču sa Makabijem. Išao je na terapije koje su urodile plodom, očekuje se da zaigra u poslednjem kolu Evrolige, protiv Efesa, sledećeg petka.

Kad je u pitanju Branko Lazić, radi se o rupturi mišića. Išao je kapiten crveno-belih na pregled u Nemačku, ali za sada se ne zna datum njegovog povratka na teren. Očigledno da je period oporavka i dalje pred Lazićem. Međutim, to i nije sada tako loša informacija za “delije” jer se Zvezda uskoro okreće završnici ABA lige, a za početak plej-ofa Lazić će da bude spreman. Njegovo učešće u borbi za titulu u regionu ne dovodi se u pitanje.

Nema nikakve dileme da će s povratkom Ostina Holinsa i Branka Lazića tim kluba s Malog Kalemegdana da bude neuporedivo jači.

PROČITAJTE JOŠ:

Ibrahimović: lav ili čovek?

Bogdanović se ispromašivao, ali Atlanta srušila Bruklin i fenomenalnog Duranta

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.