Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

MAJSTORIJA Srbin u stilu Levandovskog pogodio u sezoni karijere! Blizu je titule (VIDEO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Ognjen Mudrinski proslavlja sjajan pogodak (Foto: Printskrin)

Sezona karijere u Sloveniji. Učinak – odličan. I ekipno i pojedinačno. Maribor korača prema novoj tituli, a i u finišu sezone veoma bitan adut kluba je i bivši napadač Crvene zvezde.


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Betisa protiv Osasune je 1.95. Meč počinje u 16:15.


Ognjen Mudrinski je na 21 utakmici u prvenstvu postigao 14 golova, po čemu je na prvom mestu. U subotu uveče je sa dva pogotka za poluvreme doneo tri boda na gostovanju Domžalama (2:0).

Majstorija u 45. minutu je bila u stilu čuvenog Levandovskog iz Bajerna, kada je u šesnestercu Srbin “bacio” čuvare i savladao golmana. Zatim je ovaj magičan potez proslavio sa navijačima, koji su ga pozdravili ovacijama. Mudrinski je otključao bravu rivala i nastavio da rešeta. Narednog vikenda u Ljudskom vrtu, sledi veliki derbi – stiže Olimpija.

Ponovo smo u usponu, a sa ova dva gola moj učinak je baš dobar. Hoću da nastavim dalje i već se okrećemo okršaju protiv Olimpije na cijem je celu Robert Prosinecki i u strucnom stabu, moj klupskog drug iz Crvene zvezde Bobana Bajkovic. Nas plan je osvajanje titulu i idemo na pobedu – poručio je za Ognjen Mudrinski za MaxBet sport.

Pogledajte fantastičan pogodak.

PROČITAJTE JOŠ:

PEŠKE NA UTAKMICU Evo kako izgleda stadion na kojem će Srbija da igra sa Švajcarskom (FOTO+VIDEO)

ŠTA JE OVO? Izgubili 28:0! Za ovakav razlog poraza još niste čuli

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.