Budimo u kontaktu

KATAR 2022

Vlahović se oglasio posle neuspeha reprezentacije i jednom fotografijom sve objasnio (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Starsport)

Srpske fudbalere više nećemo da gledamo na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto su u poslednjem kolu Grupe G izgubili od Švajcarske sa 3:2. Dan posle utakmice još nisu zacelile sve rane.


U nedelju od 16 igraju Francuska – Poljska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Francuske 1.38.


Ipak, vera u tim nije poljuljana, a to je pokazao Dušan Vlahović. On je u svoju Instagram priču okačio fotografiju naše reorezentacije, a dodao je i tri srca u bojama srpske zastave.

Ovim je istakao veru u ovaj tim koji će uskoro imati priliku da pokaže šta zna. Već u martu počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj, a prvi rival je Litvanija. Naša zemlja od 2000. nije igrala na evropskim prvenstvima.

Foto: Instagram.com/vlahovicdusan

PROČITAJTE JOŠ:

TRAGIČAR DANA Aziz Behič koji je mogao Mesiju i drugarima da režira dramu (VIDEO)

JUNAK DANA Dobio ime po čuvenom glumcu, zaigrao za Arubu, pa postao adut Holandije

2 Komentara

2 Comments

  1. Stefan Polić

    04.12.2022. at 03:13

    Vlahoviću je najbolje da ćuti. Igrao je 55 MIN a praktično nije ni učestvovao u igri. Nijednom nije istrčao odbrambeno,nijednom nije istrčao ni za svoju izgubljenu loptu… SRAMOTA! To mu i njegov trener iz Juvea najviše zamera i ako ne nađe snage da to ispravi i isprati protivničkog štopera koji ga čuva, kad ode u napad ,nema mu šanse da uspe. Vrlo slični i MITAR i Tadić i Kostić i Sergej…sve moj do mojega i društvo lako ćemo. To je prava suština naših poraza,a još na sve to Piksa genije igra sa tri štopera i bez bekova! Tragedija! Nikad od njega trener,nikad!!! Na sve ovo mu zbog lošeg treninga komplet padne cela ekipa,eejj!? Nema Srbinu bez čvrste ruke i bez moranja i sile nikad i nigde pravog uspeha!

    • Miki

      04.12.2022. at 12:32

      Bravo za komentar, ja ne znam da li mi od naših trenera imamo nekog nalik Dušku Ivanoviću ili Dušku Vujošević ili možda pokojnom Branku Stanković ambasadoru. Kod ovih ili ćeš da slušaš i ispunjavaš ono što ti se kaže ili nećeš ni da igraš bez obzira da li se zoveš Nedović, Bogdan Bogdanović, Pižon ili Dule Savić.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.