Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NAĐ POSLE NAPRETKA: Naivno smo primali golove! Nismo planirali da bude ovako, ali bod nam mnogo znači

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Albert Nađ (foto: Starsport)

Šesta uzastopna utakmica bez pobede za Partizan. Crno-beli su danas teškom mukom došli do remija protiv Napretka u Kruševcu 3:3 (1:2).


EVROLIGA: Monako – Fenerbahče (19.00), kvota na pobedu gosta u kladionici Maxbet iznosi 2.25


Beograđani su poveli golom Aleksandra Filipovića, ali je Napredak preokrenuo i došao do dva gola prednosti. Međutim, Partizan je uspeo da anulira zaostatak i na kraju ostane neporažen.

Šef stručnog štaba Partizana, Albert Nađ, je neposredno posle utakmice istakao da je njegova ekipa naivno primala golove.

– Mislim da nismo ovoliko šansi imali u poslednjih pet ili šest utakmica. Naivno primljeni golovi i pad nakon vođstva. Posle svega što se izdešavalo na kraju utakmice i ovaj bod nam nešto znači. Naravno ovo nije ono što smo planirali i želeli kad smo došli u Kruševac. Ekipa je u nokdaunu. Ovo traje već duži period. Želim da navijači daju podršku igračima i klubu.

Navijači crno-belih su tokom utakmice, između ostalog, skandirali ime doskorašnjeg trenera, Igora Duljaja, čime su jasno poručili šta misle o njegovom nasledniku.

– Neka nastave da podržavaju ove momke i da vole svoji klub.

Dakle, Partizan je posle današnjeg meča ostao na drugoj poziciji, ali se TSC približio na svega dva boda zaostatka.

4 Komentara

4 Comments

  1. zigi

    08.05.2024. at 18:33

    bravo klempavi 😀

  2. Jojo

    08.05.2024. at 18:45

    Gde ja stadoh ti produži treće mesto premija sa ovakvom upravom trenerima i igračima ali realnost liga konferencije ne gine jer će slaninari na volšeban način pobrfiti u kupu

    • Jojo,Jojke-Šojke zvani Pikso iz Gajdobre,na engleskem Trrt Miljojka

      08.05.2024. at 22:40

      Crrrrni Jooojooo, načisto si prolupo!

    • PRAVA ISTINA

      08.05.2024. at 23:35

      A sta ako ne pobede?
      Hoces onda da polizeš to sto napisa ti Jojo?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.