Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Fudbalsku Srbiju trese novi skandal! Spasić: Kako je moguće da se na listi sudija nalazi narkodiler?

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Ninoslav Spasić (Foto: Starsport)

Srpski fudbal potresao je skandal na Veliki petak. U Zaječartu je, kako piše Mondo, u policijskoj akciji uhapšen sudija F.T. (22)! Policija pronašla 890 grama marihuane u vozilu u kojem je bio sa L.R. iz Bora. Pripadnici MUP-a su, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, uhapsili ih zbog postojanja sumnje da su trgovali narkoticima. Fudbalski arbitar je prvi put uhapšen za razliku od L.R. koji ima dosije i koji je od ranije poznat policiji.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Reala protiv Bajerna (21:00) je 1.95.


Dvojica uhapšenih saslušani su u Tužilaštvu posle čega im je određen pritvor do 30 dana. Kasnije se saznalo da je reč o sudiji sa liste Zone Istok, četvrtog ranga takmičenja.

KO JE UMEŠAN I ZA KOGA JE RADIO?

Tim povodom se oglasio Ninoslav Spasić, bivši predsednik Strukovne organizacije sudija FS Regiona istočne Srbije.

Kako je moguće da se na listi sudija Srpske lige Istok nalazi narkodiler? Kako je moguće da dotični sudija bude najveća perspektiva regiona? Reč je o Filipu Tošiću iz Zaječara, neprestano delegiranom do hapšenja, 3. maja! Kako je saopšteno, vozio se automobilom u kojem je pronađeno 800 grama droge, pod sumnjom da je istu konzumirao i prodavao deci u Zaječarskom okrugu – napisao je Spasić u otvorenom pismu.

Potom je nastavio:

– Kako je isti dostavljao analize na seminarima i prolazio psiho-testove i lekarske preglede pod dejstvom opojnih sredstava? Zato i pitam – ko će posle svega da odgovara? Očigledno da postoji želja za prikrivanjem događaja, čak i zataškavanja u fudbalskoj javnosti! Reč je o skandalu nesagledivih razmera, čije posledice mogu da budu posebno opasne. Slučaj je izazvao već uznemirenje i javnosti i u fudbalskom svetu. Pitam javno – ko je umešan i za koga je dotični radio? Ima li ostavki, opravdanja? Ima li i grama odgovornosti u sudijskoj organizaciji i FSS posle svega?

1 komentar

1 komentar

  1. Pamti se

    08.05.2024. at 22:18

    Gos’n Spasic se malo zaigrao. Sve i da je taj nesretnik Tosic kriv, sve dok ne bude osudjen – nije kriv. Presudu ne moze da dosudi (bivsi) fudbalski sudija. A kad smo vec kod tog bivseg fudbalskog sudije bilo bi interesantno da objasni kako je dobio posao u “Telekomu”, kako se ponasao kao “nulti” pacijent zarazen Koronom po Surdulici. O svojim spornim fudbalskim presudama ne mora nista.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.