Budimo u kontaktu

EVROKUP

Alimpijević pred Andoru: Mi smo kao cirkus Kolorado

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Dušan Alimpijević (Foto: Starsport)

Ekipa Burse prava je senzacija ove sezone. Turski tim je na putu do polufinala Evrokupa eliminisao Partizan u Beogradu i Cedevita Olimpiju u Ljubljani.


EVROKUP Kvota na pobedu Burse protiv Andore u MaxBet kladionici je 1.95.


Trener Burse, Dušan Alimpijević, dao je simpatičnu izjavu pred večerašnji duel sa Andorom. Kako je naveo, njegov tim je u poslednje vreme kao cirkus Kolorado koji ide iz grada u grad i pobeđuje.

– Mi smo kao cirkus Kolorado. Dođemo u grad, igrmao pred punom dvoranom, pobedimo i idemo u sledeći grad – rekao je srpski trener, pa se osvrnuo na meč sa Andorom:

– U pitanju je polufinale i ne možemo da očekujemo jednostavan meč. Najpre da ne zaboravimo da su oni bili četvrti, a mi sedmi u grupi, kao i da su izbacili Budućnost i Gran Kanariju. Imali su problema u ACB ligi, trude se da prežive, ali su i menjali trenera. Španska liga je veoma teška, najkvalitetnija u Evropi, turska je odmah iza. Predstojeći meč nikako nije manji u smislu težine i važnost od prethodna dva. Došli smo u ovu poziciju je nikada nismo išli dva koraka u napred, već smo razmišljali isključivo o narednom meču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frutti Extra Bursaspor (@bsbasketbol)

Trener Andore očekuje utakmicu punu nervoze i tenzije.

– Govor koji sam održao igračima više ne vredi, jer je iza ovog meča finale i svi žele da se bore i ispišu istoriju ovog kluba. Tražimo igračima da daju sve od sebe. Videćemo kako će se meč razvijati, biće puno nervoze i tenzije u to nema sumnje.

PROČITAJTE JOŠ:

ODLAZI NAJBOLJI IGRAČ Partizan neće u istom sastavu da završi sezonu! (FOTO)

DOBRO URAĐENO Mitroviću na rekordu čestitala i legenda engleskog fudbala! (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.