Budimo u kontaktu

ENGLESKA

Arsenal precrtao igrača koji zarađuje 300.000 evra nedeljno, možda će da se pridruži Srbinu!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Engleski gigant, doduše posrnuli, ima luksuz da precrta doskorašnju prvu zvezdu tima i čoveka koji zarađuje 300.000 evra na nedeljnom nivou. Menadžer Arsenala Mikel Arteta je jasno poručio da ne računa više na Pjera-Emerika Obamejanga, a takva odluka je, osim željom da se rastereti budžet, motivisana i igrama Gabonca u aktuelnoj sezoni. Obamejang je u aktuelnoj sezoni na 14 mečeva u Premijer ligi postigao samo četiri gola i upisao jednu asistenciju.


Francuska 2: Na meču Kaen – Nior, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru ug 3+.


Nedavno je suspendovan i oduzeta mu je kapitenska traka posle niza primera kršenja klupske discipline, a to je bio jasan nagoveštaj da je njegova epizoda u Arsenalu završena. Klub je imao nameru da ga proda ove zime, ali ozbiljnih interesenata nije bilo.

Sledeča opcija je pozajmica, a glavni interesenti su Barselona i Juventus. Ipak, moraće da se suoče sa ogromnom Obamejangovom platom, koje Arsenal želi da se ratosilja. Za sada je reč o pozajmici do kraja sezone.

Međutim, u celoj priči se radi o “domino efektu”. Dolaskom Dušana Vlahovića u Juventus, zatvaraju se vrata za Alvara Moratu koga želi Barselona. Ukoliko Španac ode na Kamp Nou, pojavljuje se opcija da Gabonac bude saigrač Srbina u napadu “stare dame”.

Sve će da bude ubrzo razrešeno. Svakako, priča sa “tobdžijama” je završena.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.