Budimo u kontaktu

ITALIJA

POHVALA LEGENDE Bufon o Vlahoviću: U moje vreme nije bilo takvog igrača

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Beta/AP)

Prelazak Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus glavna je vest u Italiji. Srpski napadač je stigao u Torino na lekarske preglede. Veoma pohvalno je o njemu govorio legendarni golman Đanluiđi Bufon.


BELGIJA: Od 20:45 igraju Sent Truden – Šarlroa, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65. 


– Juventus je sada je na pravom putu. Dušan Vlahović je najveći i svakako potpis koji je izazvao najveće iznenađenje. Uz Halanda i Mbapea, najbolji je mladi igrač na svetu. On poseduje nešto drugačije, vidi se prisustvo velike devetke. A onda i evolucija – u moje vreme nije bilo igrača od 190 centimetara sa takvom dinamikom – izjavio je Bufon.

Đanluiđi Bufon (Foto: Beta/AP)

On je govorio i o potencijalnom prelasku Paula Dibale u Inter.

Ako Paulo odluči da ostane, napraviće sjajnu stvar. Da se ja pitam, uradio bih to i odrekao bih se nekih finansijskih benefita, ali samo ukoliko bi se osećao cenjenim. Da sam Juve, mogućnost da imam Dibalu i Vlahovića bi me zagolicala – zaključio je Bufon.

VEĆ JE ZVEZDA U TORINU Vlahović došao na lekarske preglede, ispred stadiona ga dočekali navijači (VIDEO)

ČEKA SE RASPLET Bivši Stankovićev “džoker” dobio ponudu iz inostranstva

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.