Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

DETE SA DRUGE PLANETE Angelina oborila rekord Ivane Španović!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Angelina Topić (Foto: Srpski atletski savez)

Srbija ima pravi atletski biser, a ime joj je Angelina Topić. Ona se proslavila u skoku uvis, a sada je pokazala da je podjednako dobra i u skoku udalj.


EVROLIGA: U četvrtak od 20 igraju Alba – Crvena zvezda, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.55.


Mlada Angelina je postavila novi rekord Srbije za starije juniorke u skoku udalj. U Atletskoj dvorani na Banjici takmičile su se reprezentacije Srbije, Hrvatske i Slovenije, a učestvovalo je više od 150 atletičara i atleričarki.

Topićeva je u trećoj seriji skočila 6.57 metara i time postavila novi rekord za starije juniorke. Prethodni rekord bio je u vlasništvu Ivane Španović iz 2007. godine, a iznosio je 6.53 m. Ono što je fascinantno je da je Španovićevoj skok udalj glavna disciplina, a Angelina je pokazala da i tu može da postiže vrhunske rezultate.

Dodajmo da je Srbija bila ubedljiva u tromeču osvojivši ukupno 192 boda, dok je drugo mesto zauzela reprezentacija Slovenije (165,5 bodova), a treća je bila reprezentacija Hrvatske (150,5 bodova).

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.