Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

BAHATO I BEZOBRAZNO Mbape sve pozvao na zdrav način života, a Nejmar je ovako odgovorio (FOTO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Odavno nije tajna da je atmosfera u svlačionici Pari Sen Žermena zatrovana do tačke bez povratka. Samo dan posle poraza u prvom meču nokaut faze Lige šampiona protiv Bajerna na Parku prinčeva, Nejmar je snimljen kako igra poker u jednom luksuznom pariskom hotelu. Prema navodima francuskih medija, samo ulaz u to društvo je koštao 10.000 evra.


Liga Evrope: Na meču Ajaks – Union Berlin, naša kladionica nudi kvotu 3.25 za igru ug 1P2+.


Da sve bude gore, Brazilac se kockao samo dva dana pošto je Kilijan Mbape apelovao na saigrače da vode zdrav život, aludirajući upravo na Nejmara sa kojim je već dugo u lošim odnosima.

Foto: Instagram.com

– Mislim da pre svega moramo da budemo zdravi. Svi bi trebalo da dobro jedemo, dobro da spavamo i pripremamo se što više. Videli smo da kada igramo napadački fudbal i idemo napred, protivnicima nije prijatno. Idemo gore da pobedimo i izborimo prolaz u četvrtfinale – rekao je Mbape.

Nejmar je odgovorio… PSŽ polako postaje sinonim za bahatost i bezobrazluk.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.