Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

BEZ PREMCA Etiopljani Fejisa i Čekole pobednici Beogradskog maratona

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Mulgeta Bihranu Fejisa (Foto: Starsport)

Etiopski atletičari dominirali su na 35. Beogradskom maratonu. Mulgeta Bihranu Fejisa pobedio je u muškoj konkurenciji jer je deonicu pretrčao za dva sata, 12 minuta i 59 sekundi.


SERIJA A: Od 18 igraju Milan – Atalanta, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.85. 


Drugo i treće mesto zauzeli su njegovi sunarodnici. Mesfin Tesome Bekele bio je drugi rezultatom 2:13,39, a treći kroz cilj prošao je Cegaje Debele Belda sa 2:16,36.

Etiopljanka Cedal Gebrecadik Čekole pobedila je u ženskoj konkurenciji rezultatom dva sata, 34 minuta, jedan sekund. Drugo i treće mesto osvojile su njene sunarodnice. Druga kroz cilj prošla je Azeb Tesfaj Gebremedin rezultatom 2:44,34, a treća je bila Tigist Tesome Ajanu rezultatom 2:51,01.

Najbolje takmičarke na 35. Beogradskom maratonu (Foto: Starsport)

Srpska takmičarka Nora Trklja zauzela je četvrto mesto rezultatom 3:04,11.

PROČITAJTE JOŠ:

Kenijci Tjongik i Muli pobednici polumaratona u Beogradu

TUGA NA MARAKANI Preminuo legendarni napadač Crvene zvezde Stevan Ostojić

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.