Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

Kenijci Tjongik i Muli pobednici polumaratona u Beogradu

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Pol Tjongik (Foto: Starsport)

Kenijski atletičari Pol Tjongik i Lusi Mavija Muli pobedili su u polumaratonskoj trci na 35. Beogradskom maratonu. Tjongik je pobedio rezultatom sat, četiri minuta i 19 sekundi.


SP U HOKEJU NA LEDU: Od 15:20 igraju Francuska – Kazahstan, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Francuske 1.90. 


Drugo mesto zauzeo je Jonas Kinde iz Etiopije rezultatom 1:07,24, a treći kroz cilj prošao je Kenijac Stenli Kiprop sa 1:08,22. Naš Đuro Borbelj zauzeo je četvrto mesto rezultatom 1:08,34 minuta.

Muli je u ženskoj konkurenciji pobedila rezultatom sat, 11 minuta i 56 sekundi. Njena sunarodnica Lilijan Džepkemboi Lelei zauzela je drugo mesto sa 1:16,52.

Lusi Mavija Muli (Foto: Starsport)

Treća kroz cilj prošla je srpska takmičarka Teodora Simović rezultatom 1:20,50.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKAV MALER Rakić zbog povrede predao meč, ostao bez šanse da izazove šampiona (VIDEO)

Bivši Zvezdin igrač završio karijeru! Nije mogao da zaustavi suze… “Delije” ga dobro pamte, nijedan stranac nije to uradio u crveno-belom dresu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.