Budimo u kontaktu

ITALIJA

BIO JE DOBAR, ALI NE BAŠ TOLIKO Gasperini se setio Iličića: Mogao je da osvoji Zlatnu loptu

Emir Selmani

Objavljeno

,

Josip Iličić (Foto: Beta/UEFA via AP)

Početkom 2020. Atalanta je bila hit evropskog fudbala, a Slovenac Josip Ilić bio je nezaustavljiv u plavo-crnom dresu tima iz Bergama. Pamtiće se njegova četiri gola protiv Valensije u Ligi šampiona.


BRAZIL: Fluminense dočekuje Sao Paulo od 1.30, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 2.00.


Bilo je to doba početka pandemije koronavirusa, a u svom tom ludilu počeli su da se ispoljavaju simptomi mentalne bolesti i depresije kod slovenačkog internacionalca. Više nikada nije bio na tom nivou, ali trener Atalante Đanpjero Gaserini poručio je da je Iličić mogao da osvoji i Zlatnu loptu. Malo je preterao Italijan u hvaljenju bivšeg učenika.

– Sećam se kada je Iličić postigao četiri gola protiv Valensije u Ligi šampiona. Bio je jedan od najboljih igrača u Evropi i mogao je da osvoji Zlatnu loptu – izjavio je Gasperini.

Đan Pjero Gasperini (Foto: David Ramos/Pool via AP)

Iličić trenutno igra za Maribor. Više iz ljubavi nego iz bilo kog drugog razloga.

1 komentar

1 komentar

  1. PeraNBGD

    22.11.2023. at 22:49

    Po meni omiljeni trener,jos kada je vodio Veronu i Djenovu.Obozavam njegov napadacki fudbal 3-4-3(3-4-2-1,3-4-1-2).Nadam se da ce ove godine opet posle 3 sezone ostvariti plasman u prva 4.i LS,mada je ok i LE.Perkasi predsednik i sef strucnog staba Gasperini su od Atalante napravili veliki klub,sto mi je veoma drago jer sam taj klub voleo jos iz detinjstva(kraj 80-ih,ko se seca njohovog dvomeca sa Dinamom iz Zagreba)kao i vecina ljubitelja ITA Serie A,zbog vatrenih navijaca.FORZA MAGICA DEA!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.