Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

BOGDAN ARHIVIRAO BOLNU TEMU Ne razmišljamo više o Jokiću, ima ko umesto njega…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Bogdan Bogdanović (Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages)

Pokušao je i novi kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović da ubedi Nikolu Jokića da se pridruži “orlovima” na pripremama za Mundobasket, ali bezuspešno. Srbija je pokazala da može i bez Somborca, savladana je Grčka na startu Akropolis kupa sa 71:64.


KOPA LIBERTADORES: Fuminense i Argentinos juniors igraju u 00.00, a kvota kladionice na trijumf domaćina je 1.73.


Bogdanović je posle meča podvukao da se hemija u timu tek gradi.

Trenutno je hemija u timu najvažnija i na tome radimo. Svi smo pokušavali da se naviknemo jedni na druge. Tek smo odigrali jednu pripremnu utakmicu, a Grci i mi se dobro poznajemo.

On se potom osvrnuo na odsustvo Nikole Jokića i Vasilija Micića, koji neće igrati za Srbiju na Svetskom prvenstvu.

Trenutno ne razmišljamo o tome. Pre smo razmišljali o toj temi. Imamo dobre igrače, kao što je Nikola Milutinov. Ne žalimo zbog toga što momci ne igraju, niti mislimo da ćemo zbog toga biti eliminisani. Mi se takmičimo i razmišljamo pozitivno. Kada neko izostane, to je dobra prilika da se dokažu momci koji ne bi igrali mnogo da su tu Micić i Jokić – izjavio je Bogdanović.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.