Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PALA JE I KARABURMA Grafičar bolji od lidera, Bubakar blista od sreće

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Bubakar Mbop (Foto: FK Grafičar / Instagram, printskrin)

Gotovo pune dve godine OFK Beograd nije znao za poraz na svom stadionu. Onda je na Karaburmu došla najmlađa ekipa u Prvoj ligi Srbije i potpuno zasluženo odnela ceo plen.


BUNDESLIGA: Hofenhajm i Verder igraju od 17.30, a kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 2.35.


Fudbaleri Grafičara u malom gradskom derbiju naneli su “romantičarima” treći prvenstveni poraz i napravili značajan korak ka plej-of zoni. Mrežu lidera načeo je Bubakar Mbop, kome je to bio četvrti gol u sezoni.

Mnogo sam srećan zbog pobede i svog prvog gola u nastavku prvenstva. Naravno, treba da nastavimo sa jakim radom i trudićemo se da se što više popnemo na tabeli – kratko je posle utakmice izjavio mladi 21-godišnji napadač Grafičara.

Bubakar je prošlog leta iz rodnog Senegala stigao u Grafičar i ovo je njegovo prvo fudbalsko iskustvo u Evropi. Bolji poznavaoci dešavanja u afričkom fudbalu za njega kažu da je veoma talentovan i da bi mogao da napravi uspešnu karijeru. Odlikuju ga dobra tehnika i zavidne brzinske sposobnosti, uzimajući u obzir da je visok 192 santimetra.

Grafičar je sa dve vezane pobede došao na bod do plej-of zone, a u odnosu na timove koji su u zoni baraža za popunu Superlige zaostaje samo šest bodova. S druge strane, OFK Beograd i pored poraza ostaje lider sa čak 14 bodova više od prvog pratioca.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.