Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

BUGARIN SUDI U HUMSKOJ Pamte ga po dobrom i Partizan i Zvezda

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Georgi Kabakov deliće pravdu nu četvrtak na stadionu u Humskoj (Foto: Starsport)

Partizan je u Beograd doneo dobar rezultat iz Praga, pošto je u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige konferencija pobedio Spartu sa 1:0 i taj trijumf treba potvrditi. A sada je poznato i ko će suditi meč na stadionu u Humskoj.


LIGA ŠAMPIONA: U sredu od 21 igraju Atletiko Madrid – Mančester junajted, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.60. 


Odluka sudijskog odbora UEFA je da to bude Bugarin Georgi Kabakov, kome će pomagati zemljaci Martin Margaritov i Dijan Valkov, dok će četvrti sudija biti Radoslav Gidženov.

Ovaj arbitar je već sudio crno-belima. Bilo je to 2018. godine kada je Partizan pobedio litvanski Riterai (1:0). Takođe, delio je pravdu i Crvenoj zvezdi u tekućoj sezoni, u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope, u ubedljivom trijumfu protiv Kluža (4:0).

Nadaju se iz tabora srpskog kluba da će se tradicija nastaviti i da će Sparta biti eliminisana. Utakmica Partizan – Sparta igra se u četvrtak od 18.45 na stadionu u Humskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

UEFA ne planira da menja lokaciju: ,,Konstantno i pomno pratimo situaciju u Rusiji!”

EUFORIJA U LAZAREVCU Predsednik Kolubare: Želimo pobede protiv Metalca i Vojvodine!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.