Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

UEFA ne planira da menja lokaciju: ,,Konstantno i pomno pratimo situaciju u Rusiji!”

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Trofej Lige šampiona (Foto: Printskrin/Tviter)

Kriza na relaciji Rusija – Ukrajina, barem za sada, ne predstavlja problem organizaciji UEFA. Finalni meč Lige šampiona trebalo bi da se odigra 28. maja u Sankt Peterburgu (Gasprom arena), ali zbog opasnosti od rata u medijima su počeli da se pojavljuju natpisi kako će doći do promene lokacije.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na igru 3+ na meču Čelsi – Lil u MaxBet kladionici je 1.85.


Kako prenose mediji iz Engleske, UEFA nema u planu bilo kakve promene kada je mesto održavanja finalne utakmice u pitanju. U kratkom saopštenju su naveli:

– UEFA konstantno i pomno prati situaciju. Trenutno nema planova za promenu mesta održavanja.

Situacija se menja iz dana u dan, a maj je daleko…Videćemo da li će čelnici evropske fudbalske unije promeniti mišljenje u međuvremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznato ko sudi večiti derbi! Zvezdi “doneo” trofej, a Partizanu pobedu

SAZNAJEMO Zvezdin dželat iz prošlosti poslao ponudu na Marakanu! Usledio ekspresan odgovor

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.