Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

UOČI MEČA SA SPARTOM Legendarni napadač Partizana: Navijači, podržite ekipu! Golgeteri, srećno

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Mustafa Hasanagić na stadionu u Humskoj (Foto: FK Partizan)

Partizan je na dobrom putu da se plasira u osminu finala Lige konferencije. U Pragu je načinjen krupan korak, Sparta je pobeđena s 1:0.


LIGA KONFERENCIJE: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Partizana protiv Sparte (četvrtak 18:45) je 2.05.


U poseti klubu iz Humske bio je legendarni napadač Mustafa Hasanagić. Kako je kročio na teren, tako su počele da se vraćaju sećanja.

Baš dugo nisam bio ovde. Kad bi znali ovi golovi da pričaju. Ja sam dosta bio omiljen kod publike, nije ni čudo, navalni igrači su omiljeniji od odbrambenih, a bio sam i golgeter. Imam divno osećanje, uzbuđen sam, pošto sam ovde posle toliko vremena – rekao je Hasanagić.

Uoči revanša sa Spartom Hasanagić poručuje:

– Bio bih zadovoljan i nerešenim rezultatom. Neće da bude lako. Nezgodan rezultat koji može da zavara. Partizan mora da pruži čak i više nego u Pragu da bi došao do povoljnog rezultata.

Potom je pozvao navijače da dođu na stadion i podrže igrače.

Jako je važno da imamo navijače uz nas. Ne sumnjam da će da bude divna astmosfera. Možda neće da bude krcat stadion kao kad smo mi igrali, ali biće dovoljno publike jer ovo je jedna jako važna utakmica. Apelujem da navijači dođu u velikom broju i da podrže ekipu! Znam da je to 12. igrač jer je to veliki podstrek za dobru igru, za zalaganje. Našim golgeterima želim puno sreće – zaključio je Mustafa Hasanagić.

PROČITAJTE JOŠ:

Legenda Juventusa hrabri Vlahovića: Ne treba njemu savet za večerašnji debi u Ligi šampiona!

Poznato ko sudi večiti derbi! Zvezdi “doneo” trofej, a Partizanu pobedu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.