Budimo u kontaktu

EVROKUP

ČOVEČE, ŠTA TRENIRAŠ? Ovo niste nikada pre videli! Stao je na liniju slobodnih bacanja i… (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Anheld Delgado je neslavno izveo slobodna bacanja (Foto: Printskrin/Sport klub)

Manje priče, više treninga. Individualnog, pre svega. Kad svi odu u svlačionicu, ti, Anhele, ostani na terenu još neko vreme i vežbaj, vežbaj…


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Reala protiv Panatinaikosa je 1.58. Utakmica u Atini počinje u 20:15.


Neverovatna scena dogodila se u Evrokupu. Bešiktaš, na čijoj klupi sedi Dušan Alimpijević, ugostio je Huventud. Španci su pobedili sa 85:81, a “junak” utakmice je Anhel Delgado. Košarkaš domaćih je bio fauliran, stao je na liniju slobodnih bacanja. Ostalo je oko osam minuta do kraja, gosti su vodili sa 71:60. Imao je Delgado priliku da smanji razliku, ali nije u tome uspeo.

Prvi put nije uspeo da dobaci do koša. Jako se iznervirao zbog toga. I drugi put je promašio. Ponovo nije dobacio do koša! Čak nije ni bio blizu obruča! U redu jednom, ali dva puta uzastopno… Čoveče, šta treniraš?

Delgadove promašaje pogledajte OVDE.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.