Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KO JE KRIV? Mateus Saldanja pogrešno lečen (VIDEO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Mateus Saldanja u duelu sa Urošem Spajićem (Foto: Starsport)

Šta bi bilo da je Mateus Saldanja ostao zdrav? Da li bi se sezona Partizana završila drugačije, da li bi crno-beli mogli da održe korak sa Crvenom zvezdom?


ENGLESKA: Brajton i Mančester siti igraju od 21.00, kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 2.20.


Sve je to u domenu “šta bi bilo kad bi bolo”, a isto tako može da se postavi pitanje šta bi bilo da je Saldanja prodat za 10 miliona evra, a da su u ekipi ostali Kristijan Belić i Mihajlo Ilić. Ali to je druga tema… Dva meseca “parni valjak” nema zdravog najboljeg strelca na raspolaganju, a delimično i zbog toga brod je krenuo da tone i na kraju potonuo u bici sa večitim rivalom.

Podsetimo, Brazilac se povredio posle pola sata igre u ubedljivom trijumfu protiv IMT-a (5:2). Procenjeno je da može da se oporavi, propustio je duel protiv Radnika u Surdulici, pa je već protiv Železničara iz Pančeva bio na terenu 18 minuta, a zatim i protiv Crvene zvezde na 172. večitom derbiju na kom je dao gol.

Bila je to greška. Forsiran je igrač sa ozbiljnom povredom. Zatim je u Beograd stigao brazilski ekspert – Lineker Metjuz Taveira. Saldanja je dobio dozvolu trenera Igora Duljaja da dovede svog doktora kako bi se što brže spremio.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Matheus Saldanha (@1matheussaldanha)

Jurilo se kratkoročno rešenje. Procena domaćih lekara bila je da napadač ne sme na teren i na trening najmanje mesec dana. Probijen je rok povratka na teren kako bi Saldanja bio spreman za 173. večiti derbi sa Crvenom zvezdom. Nije upalilo, igrao je svega 24 minuta. U polufinalu Kupa ni toliko. Vidi se da Brazilac ne liči na sebe i tužno ga je gledati kako se muči na terenu.

Verujemo da su tužni i u upravi Partizana. Imali su deset miliona na stolu. Procenili su da je Saldanja neprocenjiv adut u bici za trofejima. Povreda je osujetila planove, a cena zlatne koke sigurno je opala.

7 Komentara

7 Comments

  1. PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    25.04.2024. at 10:02

    Jeli,a šta je stvarno bilo sa SLAĐANOM??? Ne se*i da ste ga stvaaarno oma poslali na lečenje u ludnicu,a on čovek imao ortopedsku povredu gležnja,neee???😆😆😆😆👍👍👍👍

  2. Viši fizioterapeut

    25.04.2024. at 10:56

    Naravno da se ovakvi propusti dešavaju kada se lekari i fizioterapeuti u klubovima zapošljavaju bez ikakvog kriterijuma i prethodnog radnog iskustva i kliničke prakse. Što je još gora stvar, na ime rada u klubovima otvaraju sopstvene ordinacije i na tome prave marketing. Sutra kada pacijent traži fizioterapeuta i udje na takav jedan sajt on vidi da je taj neko radio u Partizanu, Zvezdi, reprezentaciji i oduševi se tim podatkom a ne zna da ide kod čoveka koji je tamo uglavnom masirao sportiste i prskao sprej na bolno mesto.

    • Dr iz senke

      25.04.2024. at 15:53

      Pa nije ga lečio klupski lekar, u tome i jeste problem. Upućen sam u problematiku, doveo je svog doktora iz Brazila koji mu je je*o dasku

  3. Zvezdas

    25.04.2024. at 11:08

    Svi franjevci su pogresno leceni

    • Opsesivno iskompleksirano frustrirana osoba

      25.04.2024. at 11:31

      Možda su pogresno lečeni.
      Ali tebi klincu, ili debelom 50-godišnjaku (što napisa već neko).
      Ti se lečiti ne možeš, tebi leka nema.

      Pokušaj probe radi da nateraš sebe da propustiš bar jednu vest oko Partizana.
      Pokušaj i sve će ti biti jasno.

      • Stroganoff

        25.04.2024. at 12:08

        Da deb’o ,ali samo u određđenim partijama. 32 god’ne!

  4. Dejo

    26.04.2024. at 05:44

    Uvek neki cirkus sovim.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.