Budimo u kontaktu

Srpski rukomet

EPILOG Drakonske kazne za funkcionera i trenera Crvene zvezde!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Ognjen Kajganić (Foto: srl.rs)

Nedavni slučaj iz Leskovca kada su rukometaši Crvene zvezde u 44. minutu meča sa Dubočicom pri vođstvu domaćina 25:22, napustili teren, dobio je epilog. Direktor Superlige Dejan Milenković izrekao je sankcije.


Nemačka: Naša kladionica nudi kvotu 1.93 da će na meču Hanover-Burgdorf – Gepingen biti postignuto više od 58 golova.


Zbog toga što je sugerisaio igračima da izađu sa terena, sportski direktor Crvene zvezde Ognjen Kajganić kažnjen je jednogodišnjom suspenzijom. Oštru kaznu dobio je i trener Nedeljko Matić. On neće moći da vodi ekipu narednih 15 utakmica.

Znatno bolje su prošli igrači. Kažnjena su samo dvojica, Bujašić i Andrejević, i to utakmicom suspenzije.

5 Komentara

5 Comments

  1. Sloba

    26.04.2024. at 17:03

    Franjevačka Mafija je u svemu upetljana. Zlo koje traje

  2. Fuzf

    26.04.2024. at 17:18

    Koliko će dobiti lopovi, ništa.
    Koliko je kažnjen JSD kad je pobegao iz KLS

  3. Trener

    26.04.2024. at 22:47

    Ljudi,ovo sto su uradili rukometasi Zvezde je bruka i sramota.Ja sam Zvezdas ali nekim potezima su narusili ugled ove prelepe igre i prvenstvo ucinili neregularnim.Kazne su trebale biti vece za nauk drugim klubovima da ovo napustanje terena ne postane praksa.

  4. Franjo voli jsd

    27.04.2024. at 17:21

    Zanimljivo da kada Zvezda napusti teren, kazne budu drakonske. Kada franjevci to urade, ili se ne pojave 2 godine, država im da nekoliko miliona € nagrade!? Dokle više terora raznih Dula nad normalnom Srbijom???!

  5. Nesa bg

    28.04.2024. at 01:13

    Kuda ide srpski sport

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.