Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OVO ĆE DA SE DESI SAD I KO ZNA KAD Dva meča Superlige istog dana na istom stadionu

Emir Selmani

Objavljeno

,

Stadion Voždovca će da bude domaćin dve utakmice u svega nekoliko sati (Foto: Starsport)

Utakmice 34. kola Superlige, odnosno četvrtog gola plej-auta na programu su u utorak, a dve sa sobom nose istorijski momenat. Dogodiće se nešto što dosad nije viđeno u srpskom fudbalu.


ENGLESKA: Kristal Palas i Mančester junajted sastaju se od 21.00, kvota kladionice MaxBet na tip 2-3 gola je 2.25.


Naime, dve utakmice će u istom danu da budu odigrane na istom stadionu. To će da bude stadion Voždovca, a na krovu će najpre od 14 časova da se pojave fudbaleri IMT-a i Novog Pazara. “Traktoristi” igraju kao “podstanari” na Voždovcu, a imamu solidan učinak od pet pobeda, pet remija i sedam poraza.

Pet sati kasnije, od 19 časova, na teren će pravi domaćin terena na Krovu. Voždovac će da ugosti ekipu Železničara iz Pančeva.

Biće 7. maj svojevrsni istorijski dan za srpski fudbal. Male su šanse da se ovakva situacija da se ponovi. Ostaje da se vidi u kakvom će stanju da bude podloga na stadionu Voždovca.

1 komentar

1 komentar

  1. Big Lebowski

    07.05.2024. at 05:45

    Podloga ba stadionu Voždovca će posle prve utakmice biti u veštačkom stanju kao i pre te utakmice 😁. Ne vidim tu problem.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.