Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Poznat sastav Milojevićevih saradnika u Zvezdi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Vladan Milojević sa članovima stručnog štaba (Foto: Starsport)

Promocija u petak, pa formiranje tima saradnika. Sve je dogovoreno, a prvi radni dan sledi u kancelariji u ponedeljak, kada se kreće sa kockanjem programa priprema za ispite u Novoj godini.


ENGLESKA: Liverpul dočekuje Arsenal u 18.30, a kvota kladionice MaxBet na tip 3+ je 1.75.


Vladan Milojević je potpisao ugovor do juna 2026. godine i izabrao je stručni štab, a on će biti drugačiji u odnosu na prvi trenerski mandat u Crvenoj zvezdi. Kako je najavio u sredu MaxBet Sport, ulogu prvog saradnika imaće Nebojša Milošević.

Nebojša Milošević (Foto: Starsport)

Nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića i Slaviše Stojanovića, koji je prethodne dve godine bio rođenom Aranđelovčaninu desna ruka i na Kipru. Dobro poznaje situaciju u Ljutice Bogdana, a ovo će mu buti treća radna misija u redovima, aktuelnog šampiona Srbije.

Za fizičku spremu biće zadužen Ivan Vučetić, a analitičar je Bojan Ofenbaher, koji godinama saradjuju sa novim šefom crveno-belih. Uloga trenera golmana verovatno će ponovo biti poverena Dušanu Gašiću, koji je do sada pomagao Gaju Vizingeru. Nije poznato da li će u štabu ostati Vujadin Savić, kao i njegov prezimenjak Boris, što će biti poznato narednih dana, kada se obave razgovori u klubu.

3 Komentara

3 Comments

  1. Gadža

    23.12.2023. at 09:11

    Hoćemo da napravimo iskorak u Evropi sa čovekom koji je oteran iz svih klubova posle zvezde, sa čovekom koji je defanzivno orijentisan i sa čovekom koji se na Marakani brani pri rezultatu 1:0 za zvedu u SLS. Ozbiljan korak u nazad, nastavak manipulisanja i mešetarenja od strane lažnog doktora sa svitom. A vas novinare treba da je sramota svega posle one konferencije lažnog doktora. Niko ništa ozbiljno da pita, lik se iz…. i po …. po svima vama i nama u ovoj izokrenutoj zemlji. Lik se ponašao toliko arogantno i bahato kao da mu je babo ostavio klub u amanet. Bruka i sramota za celu Srbiju.

    • Petar

      23.12.2023. at 13:45

      100% se slažem čovdk ziheraš osrednji trener

  2. Krcunov sljam

    23.12.2023. at 09:34

    Glavni ..igrač.. u stručnom štabu je AV a ovo su samo smesno sitni pioni .

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.