Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

DALEKO JE LETO Real odmah želi Mbapea! Evo šta je ponudio PSŽ-u…

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Kilijan Mbape bi mogao vrlo brzo da napusti Park prinčeva (Foto: Beta/AP)

Kraljevski klub, kraljevski maniri. Pokazalo se to i u slučaju sa Kilijanom Mbapeom, tačnije u odnosu sa Pari Sen Žermenom. Real Madrid ima dobre odnose sa “svecima” i ne želi to da naruši zbog igrača.


FRANCUSKA, KUP: Kvota kladionice MaxBet na igru GG u meču Lans – Lil je 1.73. Meč počinje u 21:00.


Može Real da 1. jula dovede francuskog napadača bez obeštećenja i tako sačuva novac za neke druge transfere. Može, ali ne želi tako. Ne želi da Pari Sen Žermen ostane bez nadoknade. I ne želi da čeka leto.

Fudbalski menadžer Đovani Brančini, naime, tvrdi da je Real Madrid klubu s Parka prinčeva ponudio 50 miliona evra kako bi Kilijan Mbape već u januaru stigao na “Santjago Bernabeu”. Mogli su da čekaju leto, ali nisu hteli…

Sada sve zavisi od Pari Sen Žermena – rekao je Brančini za Gazetu delo Sport. – Real Madrid im je pre nekoliko dana ponudio 50 miliona evra.

Jasno je da je Pari Sen Žermen toliko bogat klub da bi tih 50 miliona bilo samo kap u moru, ali isto tako je jasno da je iz Madrida stgla fer ponuda.

Bilo bi sramno da igrač poput Mbapea ovog leta ode besplatno iz kluba. Ne znam ša o tome misle u Parizu – poručio je Đovani Brančini.

Videćemo šta će da odluče u PSŽ… Ne bi, međutim, bilo neočekivano da već u januaru Mbape obuče beli dres.

DA LI ZNATE? Nadimci klubova u Premijer ligi i kako su nastali

NE SLUTI NA DOBRO Osoba kod Srba označena kao “non grata” bila na treningu Đokovića (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.