Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

Legenda Juventusa hrabri Vlahovića: Ne treba njemu savet za večerašnji debi u Ligi šampiona!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Beta/AP)

Dušan Vlahović kreće u pohod na “Ušatog”! Napadač Juventusa debitovaće večeras u Ligi šampiona protiv Viljareala.


LIGA ŠAMPIONA: U utorak od 21 igraju Čelsi – Lil, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.35. 


Srpski reprezentativac spreman je da se dokaže na najvišem nivou. U to veruje i legenda Stare dame, Alesandro Del Pijero, koji ističe kako Dušan samo treba da bude smiren:

– Ne treba njemu savet za ovaj debi, on je momak sa jasnim idejama. Dolazi iz posebne zemlje, ima iskustvo u našem fudbalu i već se pokazao golovima. Ozbiljan je igrač koji voli da radi i treba samo da bude smiren za debi. Ne sećam se ničega sa svog debija, bio sam tako mlad… Tada su nam falili Vijali, Ravaneli, bilo je da li ću igrati ja ili Padovano. Odmah smo primili gol… Preporučujem Vlahoviću da igra hladne glave, da misli samo na saigrače – rekao je Del Pijero za Skaj, a zatim dao savet Alegriju kako da bolje koristi mladog špica:

– Ne sme da bude sam. Moraju da ga podrže o da on bolje ulazi bez lopte. Vlahović zna kako da igra na strani. Zna kako da napada dubinu, dobar je jedan na jedan, moraš da mu zato staviš u najbolje moguće uslove da bi se istakao. Ako izuzmemo derbi gde je Torino igrao bolje od Juvea, Vlahović i Zakarija su uneli mnogo uzbuđenja u ekipu što je bilo nužno. Sa Vlahovićem Alegri može više da napada što se i videlo u trojcu sa Dibalom i Moratom. Igraš sa drugačijim stavom, praviš više šansi. Sledeći mečevi će pokazati koliko su se dobro pojačanja uklopila – zaključio je Alesandro.

Utakmica između Juventusa i Viljareala na programu je večeras od 21 čas.

PROČITAJTE JOŠ:

PRAVI REMEK-DELO U TIŠINI Ako Bruno Laže, tabela ne laže

BOMBA Ančeloti izgubio strpljenje, Real se odriče najskupljeg promašaja! Majstor se vraća u Englesku

 

 

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.