Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“DELIJE” BRINE FORMA MAGIKA Stanković jasno poručio: Katai kod mene nema dva kredita!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dejan Stanković i Aleksandar Katai (Foto: Starsport)

Šest utakmica, tri gola i tri asistencije, navijači kažu nije dobro? Žale se pristalice Crvene zvezde da je Aleksandar Katai pao sa formom. Ocena napravljena posle dve ne baš ubedljive partije Magika u Evropi protiv Pjunika (promašio penal), a “desetka” Crvene zvezde nije dobro izgledala ni u subotu protiv Voždovca.


ITALIJA U nedelju od 18.30 Fjorentina dočekuje Kremoneze. Jović sada vodi “violu” u napadu, kvota na igru D3+ u kladionici MaxBet je 2.40.


Razmazio je momak iz Srbobrana navijače Crvene zvezde. Oni žele da Aleksandar Katai na svakoj utakmici da bar gol. Očekivanja su velika, pa kad Magiko ne da gol odmah se priča o padu forme, a šta je istina?

Istina je da Aleksandar Katai i kada ne daje golove i kada ne asistira ima ogroman uticaj na igru Crvene zvezde. Jednim potezom može da preokrene utakmici, pa čak i da je reši. Protiv Voždovca je imao genijalan pas za Mirka Ivanića posle kog je Osman Bukari pogodio za 2:0. Nema sumnje da će Aleksandar Katai da preuzme na sebe svu odgovornost na putu ka Ligi šampiona protiv Makabija iz Haife, jer realno nema igrača u četi Dejana Stankovića koji toliko želi da se napokon, prvi put u karijeri, odmeri sa najboljima u Evropi.

Koliko poverenje u Magika ima Dejan Stanković govore sjajne reči trenera po završetku utakmice sa Voždovcem. Popularni Mister je govorio o kreditima koje Aleksandar Katai ima kod njega.

Sale kod mene ima dva života, ne dva kredita. Dva života! Saleta volim, ma obožavam… To je Sale Katai. Da stavljamo pod upitnik njega? To je kao me je neko ružno uvredio – rekao je Dejan Stanković novinarima.

Ljutnja i gordost su prolazni, nema sumnje da će navijači već posle Makabija da se vrate na staro mišljenje, pa možda i da “ukradu” krilaticu navijača Partizana za Ilića, a ona glasi “Da je Sale samo jedan”…

PREPORUČUJEMO:

BLIZU! Šerif popustio, vezista na korak do “Marakane”, pregovara se oko pola miliona evra…

OBRADOVALI NAVIJAČE Tandem Ivanić-Pešić spreman da juriša na odbranu Makabija

 

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.