Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

OBRADOVALI NAVIJAČE Tandem Ivanić-Pešić spreman da juriša na odbranu Makabija

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Mirko Ivanić asistira za Aleksandra Pešića (Foto: Starsport)

Lako i ubedljivo je pao Voždovac. Ponovo je Crvena zvezda potvrdila moć, upisala sedmu pobedu u nizu (pet u šampionatu i dve protiv Pjunika). Očekivano, ali važno je da ekipa deluje sigurno pred gostovanje u Izraelu.


Na meču Lacio – Bolonja, naša kladionica nudi kvotu 2.65 za igru ug 4+-.


Glavne poluge su spremne, a najvažnije da su povratak golovima obeležili Aleksandar Pešić i Mirko Ivanić. Napadač je probio “led” pred povratak na poznati teren u Haifi, pošto je nosio pre dve sezone dres ljutog rivala i imenjaka iz Tel Aviva.

Rušenje Makabija je sledeći zadatak ekipe trenera Dejana Stankovića. Od nedelje je okrenut kovanju taktike i analize vrline protivnika koji je kod kuće nošpen atmosferom sa tribina veoma dobar.

Tri štopera pozadi, povratak na desnu stranu Marka Gobeljića i u vezu Seku Sanoga. Dilema pistoji? Vremena nema mnogo, ali vizija postoji samo treba izabrati prave adute. Bitan tandem je spreman za borbu sa ciljem da se ostvari prvi korak prema grupnoj fazi Lige šampiona i revanš pred krcatim tribinama stadiona “Rajko Mitić”.

PREPORUČUJEMO:

BLIZU! Šerif popustio, vezista na korak do “Marakane”, pregovara se oko pola miliona evra…

GORI KUĆA U MANČESTERU Može li neko da ugasi požar? Raspalio ga je Ronaldo u subotu kad Ten Hagu nije pružio ruku (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.