Budimo u kontaktu

NBA LIGA

Denver juče igrao i izgubio, a ovo je izjava Jokića

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Najbolji centar sveta, Nikola Jokić (Foto: Beta/AP)

Loši rezultati po ekipu Denvera se nastavljaju. Tim Nikole Jokića je i dalje lider Zapadne konferencije, ali pet poraza na poslednjih šest utakmica su i više nego zabrinjavući.


ITALIJA: U gradskom derbiju Lacio dočekuje Romu od 18:00. U našoj kladionici kvota na igru GG je 2.15.


Zabeležio je Jokić još jednu dobru partiju u dresu Nagetsa, Nikola je imao 24 poena uz 10 skokova i osam asistencija, ali to nije bilo dovoljno da se pobedi ekipa Njujork Niksa.

– Tako je kako je. Treba da se zabrinemo zbog načina na koji igramo. Sada treba da nađemo način da dobijemo sledeći meč – rekao je as Denvera.

Dvostruki uzastopni MVP najjače lige na svetu smatra da je skok veliki problem njegovog tima.

– Kreće od sebe, pa onda i celog tima. Svi moramo da radimo mnogo bolji posao na skoku. Čak i kada smo uspeli da odigramo nekoliko odbrana, nismo bili dobri na skoku i oni su došli do lakih poena. Imali su 15 ofanzivnih skokova, to je baš veliki – izjavio je Nikola Jokić.

PROČITAJTE JOŠ:

NASTAVLJAJU SE BORBE ZA PLEJ-OF Juta srušila Boston, Sabonis vodio Kingse do pobede u Vašingtonu (VIDEO)

TRAGIČAR JOKIĆ Promašio dve trojke za 13 sekundi, Denver ponovo poražen

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.