Budimo u kontaktu

NBA LIGA

NASTAVLJAJU SE BORBE ZA PLEJ-OF Juta srušila Boston, Sabonis vodio Kingse do pobede u Vašingtonu (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Džejson Tejtum (Foto: Beta/AP)

Memfis je večeras odigrao poslednju utakmicu bez suspendovanog Dža Moranta, ali im to nije smetalo da sruše ekipu Goden Stejta 133:119. Grizlise su do ove velike pobede predvodili Džeren Džekson, Dezmond Bejn i Dilon Bruks. Memfis je ovom pobedom nastavio da sanja prvo mesto Zapadne konferencije koje im posle loših izdanja Denvera nije mnogo daleko.


ITALIJA: Od 20:45 sastaju se Inter i Juventus. Kvota u našoj kladionici na pobedu domaćih je 2.12.


Još jedna ekipa koja je iznenađenje ove sezone na Zapadu došla je do nove velike pobede. Sakramento Kingsi su savladali Vizardse u Vašingtonu sa 132:118. Bila je to još jedna sjajna utakmica Domantasa Sabonisa koji je meč završio sa 30 poena, devet skokova i 10 asistencija.

U najinteresantnijem duelu večeri, Juta je na svom parketu uspela da nadoknadi zaostatak od 19 poena i dobije Boston 118:117 čime je Seltikse bacila na treće mesto Istoka. Koš za pobedu ubacio je Tejlen Horton Taker 35 sekundi pre kraja meča, a Džejson Tejtum je promašio trojku za pobedu u sledećem napadu. Domaće je tokom čitave utakmice predvodio sjajni Lauri Markanen koji je zabeležio 28 poena uz 10 skokova.

NBA, REZULTATI

Njujork – Denver 116:110

LA Klipers – Orlando 108:113

Indijana – Filadelfija 121:141

Toronto – Minesota 122:107

Čikago – Majami 113:99

Memfis – Golden Stejt 133:119

Vašington – Sakramento 118:132

Juta – Boston 118:117

Tabelu NBA lige pogledajte OVDE.

PROČITAJTE JOŠ:

Medvedev prvi finalista Indijan Velsa

TRAGIČAR JOKIĆ Promašio dve trojke za 13 sekundi, Denver ponovo poražen

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.