Budimo u kontaktu

NBA LIGA

Dončić dobio udarac laktom u glavu, usledio je urnebesan komentar Marjanovića (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Youtube.com/Hoops Nation

Košarkaši Dalasa pobedili su na svom terenu Finiks i obezbedili sedmu utakmicu plej-ofa NBA lige. Utakmicu je obeležio detalj iz trećeg perioda.


NBA: Od 4 sata iza ponoći igraju Golden stejt – Memfis, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.30. 


Deandre Ajton je laktom u glavu udario Luku Dončića, koji je odmah pao na parket. Srećom, nije bilo posledica, pa je Slovenac odigrao utakmicu do kraja.

Posle utakmice je objasnio šta mu je rekao saigrač Boban Marjanović.

Dobro je što imam veliku i tvrdu glavu, pa me ne boli toliko. Vidite, zato govorim da Bobi najbolje priča prljave stvari. Rekao mi je: ‘”adam se da je Ajtonov lakat dobro jer ti je glava tako velika” – rekao je Dončić na konferenciji za medije.

Taj momenat pogledajte na 3:50 od početka snimka.

PROČITAJTE JOŠ:

EVROKUP POKOREN Sad napad na Evroligu, Virtus dovodi još jednog Srbina

Ražnatović: Micić nije bio dovoljno dobar u Zvezdi, a sada je najbolji u Evropi

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.